Kundernes mening

Her finder du et lille uddrag af de breve, som vi dagligt og uopfordret modtager fra kunder i hele verden :

Familie

„Jeg vil gerne takke mange gange for den særdeles opmærksomme, kærlige og indsigtsfulde hjælp, som jeg har modtaget. ”

(Dr. Sigrid K. fra Tyskland)

„Mange tak. De yder en førsteklasses service, som vi sætter stor pris på.”

(John H. fra England)

„Jeg vil gerne takke jer for jeres omhu og omsorg, som har bidraget til, at vores ferie er blevet så vellykket. Vi har tilbragt 15 vidunderlige dage på et vidunderligt smukt sted. Endnu en gang 1000 tak. Vi vender helt sikkert tilbage til jer, når vi skal bestille vores ferie til næste år; i mellemtiden anbefaler jeg jeres website til venner og bekendte. ”

(Alberto S. fra Italien)

„Jeg vil gerne takke jer for jeres hurtige tilbagemelding og den gode service.”

(Monika S. fra Polen)

„Tak for den uproblematiske og venlige service.”

(Walter P. fra Tyskland)

„Vi vil gerne lade dig vide, at vi er vendt tilbage fra vores ferie, boligen var fantastisk, og ejerne var dejlige. Vi takker jer mange gange. ”

(J. E. fra Ungarn)

„Vi takker for den dejlige ferie, som vi havde - helt uden problemer, bekymringer og vanskeligheder af nogen art. Hjertelig tak til hele personalet for den præcise organisation. ”

(Marchioro P. fra Italien)

„Kære Adrialin-team, jeg vil gerne takke jer mange gange for jeres gode service på internettet, lejligheden var rigtig dejlig, og alt er gået planmæssigt! Det er dejligt at kunne have tillid til et internetbaseret agentur, da det desværre ikke altid går så gnidningsløst med online-bestillinger. ... ”

(Claudia M. med familie fra Tyskland)

„Et kompliment til jeres organisation og hurtighed.”

(Mirco S. fra Italien)

„Jeg vil gerne takke jer for, at I har arrangeret denne ferie for os, og jeg håber, at vi også i fremtiden igen kan gøre brug af jeres agentur. ”

(John P. fra England)

„Tak for den super hurtige service!!! (...) Jeres service er virkelig god, og jeg vil anbefale den til andre! ”

(Georg R. fra Tyskland)

„Mange tak for, at I har taget jer af alt. I er meget imødekommende.”

(Deleu K. fra Frankrig)

„Kære Adrialin! Vi er lige kommet tilbage fra vores ferie i Novigrad. Det var en herlig ferie! Ferielejligheden var meget smuk og passede med beskrivelsen på jeres hjemmeside. På trods af, at vi ankom for tidligt, var lejligheden straks klar til os. I agenturet fik vi en hurtig, venlig og kompetent betjening. Vi vil helt sikkert også i fremtiden bestille hos jer. Mange tak og mange hilsener. ”

(Dagmara G. fra Polen)

„Hej Adrialin-team, vi har i år første gang bestilt vores ferie i Kroatien via internettet. I den forbindelse endte vi op hos jeres agentur, fordi I havde nogle supergode tilbud. Vi vil godt rette vores tak til jer: Alt fungerede perfekt, bestillingen (vi modtog alle papirer i komplet form og uden forsinkelse), ind- og udcheckning, alt gik helt uden problemer. Vi havde en fantastisk ferie i Kroatien og vil til næste år og næste ferie huske på jeres agentur og anbefale jer til andre. ”

(Familie M. fra Tyskland)

„Goddag, mit navn er Ammeli Giovanni, og igennem jer har vi i august sidste år bestilt vores ferie i Hotel Delfin i Porec. Vi har haft det godt med, at I har arrangeret vores ferie. I var meget imødekommende, klare og professionelle, og derfor vil jeg gerne sige jer mange tak. ”

(Ammeli G. fra Italien)

„Endnu en gang mange tak for den hurtige ombestilling! I har reddet vores ferie - vi vil helt sikkert anbefale jer til vores venner og bekendte! ”

(Erwin P. fra Tyskland)

„Mange tak. Jeg er særdeles tilfreds med jeres service og den seriøsitet, som I har lagt for dagen. Jeg har allerede anbefalet jer til mine venner. Tak for det!! ”

(Flavio R. fra Italien)

„Tak for jeres hurtige, seriøse og fine service!”

(Christine A. fra Tyskland)

„Jeg var særdeles tilfreds med at bo på hotellet og med servicen. Det var en rigtig dejlig ferie. Tak for det. ”

(Valfrido T. fra Italien)