Bestillingsforløb

Spørgsmål og svar om bestillingsproceduren

I. Du har tre muligheder for at søge dig frem til en passende feriebolig via startsiden:

 1. Simpel søgning:
  Indtast blot her dine rejsedatoer:
  Klik på "søg"! Der vises alle ferieboliger, som p.t. står til rådighed.
  Kalender:
  Klik i ankomst- og afgangsfeltet for at åbne kalenderen. Med pilesymbolerne til venstre og højre for månedsbetegnelsen kan du skifte skifte frem og tilbage mellem månederne. Alternativt kan du også bruge valgfelterne for måned og år. Du skal blot klikke på den tilsvarende dato for at overføre den til ankomst- eller afgangsfeltet. felt.
  Samlet udbud:
  Hvis du vil se hele vores produktsortiment for et land, skal du først vælge landet og derefter først landet og derefter i feltet og by "alle" og ikke indtaste noget i de andre felter. i de andre felter. Klik derefter på "Start søgning"!
 2. Avanceret søgning:
  Klik på "Avanceret søgning" i venstre valgfelt! Dette vil nu åbne en anden del af formularen i bunden.
  Du kan indtaste dine specifikke søgekriterier her. Når du har gjort det skal du klikke på "Søg" nederst på siden!
 3. direkte søgning
  I "Direkte søgning" øverst til højre under hovedmenuen har du mulighed for at vise individuelle objekter direkte.
  Indtast navnet eller koden på den feriebolig, du leder efter, i søgefeltet. søgefeltet. Når du har indtastet de første tre tegn, vises forslag til din søgning. Der vises forslag til din søgning, som du kan acceptere ved at klikke på dem. Hvis du ikke ønsker at vælge et forslag, skal du klikke på ikonet "forstørrelsesglas" til højre for indtastningen for at fjerne det. til højre for indtastningen for at køre søgningen.

II. Hvordan kan jeg få vist og beregnet prisen?

 1. Efter at du har startet søgningen, får du de ferieboliger, som svarer til dine søgekriterier. Klik nu på en feriebolig efter dit ønske, og du får en nøjagtig beskrivelse, flere billeder og en præcis prisberegning.
 2. Når du har valgt en feriebolig, vises det billigste forslag til bestilling. Dette forhåndsvalg kan du ændre, eller du kan tilføje andre overnatningstyper til udvælgelse, idet du ved de disponible boligenheder, som vises under bestillingsforslaget, ændrer antallet og derefter klikker på "beregn prisen".
 3. Bemærk venligst, at du kun får en prisberegning, hvis du forinden har indtastet en ankomst- og afrejsedato samt antal personer i søgemasken.
 4. Hvis du endnu ikke har indtastet en ankomst- og afrejsedato, vil der blive vist en forespørgsel under billederne af ejendommen. billeder af ejendommen, og du vil blive bedt om at indtaste dine oplysninger. Du vil derefter prisen på ejendommen

III. Hvordan kan jeg bestille?

 1. Under prisberegningen i boksen "Dit valg", til højre for den samlede pris, vises feltet vises feltet "Book nu". Hvis du klikker på det, kommer du til bookingformularen.
 2. Indtast venligst dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger, og klik derefter på den store orange knap "Book rejse". Klik derefter på den store orange knap "Book rejse".

IV. Almindelige forretningsbetingelser

I bestillingsformularen samt også nederst på hver side finder du et link til vores almindelige forretningsbetingelser. Dem kan du se dér og gemme.
Vi gør opmærksom på, at Adrialin ikke lagrer aftalens tekst. Du får naturligvis alle relevante bestillingsdata sammen med vores bekræftelse på bestillingen.

V. Bekræftelse på bestilling

 1. Når vi har modtaget din reservation, modtager du inden for få minutter en bekræftelse af modtagelsen eller en bekræftelse af reservationen fra os pr. email med alle detaljer vedrørende den videre procedure.
 2. Hvis du ikke inden for en time efter din bestilling har modtaget en e-mail fra os, bedes du underrette os om dette.
 3. Såfremt du i første omgang kun har modtaget en modtagelsesbekræftelse af reservationen, sender vi dig i reglen en reservationsbekræftelse inkl. faktura pr. e-mail inden for 24 timer.

VI. Betaling

Oplysninger om betaling vises under "Betalingsmuligheder", så snart du har foretaget prisberegningen for det ønskede objekt. Du kan vælge mellem tre betalingsvarianter i bookingprocessen:

 1. Betaling pr. bankoverførsel
  • Efter reservationsbekræftelsen beder vi dig om straks at betale et depositum på 20 % af turens pris.
  • Restbeløbet forfalder 6 uger før rejsens begyndelse.
  • Ved kortfristede bestillinger (inden for de sidste 6 uger inden ankomsten) forfalder rejsens fulde pris.
  • Betaling via overførsel kan kun ske op til 41 dage før rejsens begyndelse, inden for de sidste 40 dage accepteres kun de under punkt 2 til 4 anførte betalingstyper.
  • Der betales for eventuelle ekstra ydelser på stedet (medmindre det fremgår af beskrivelsen af ejendommen, at de er inkluderet i prisen).
 2. Betaling pr. kreditkort
  • Du kan betale med følgende kreditkort: Mastercard, VISA og American Express.
  • For bookinger foretaget mere end 7 uger før afrejse har du mulighed for at vælge, om det fulde beløb skal trækkes med det samme eller kun 20 % som depositum. Hvis du vælger depositum her, vil det resterende beløb blive trukket 6 uger før afrejse. I den forbindelse bedes du imidlertid tjekke, om dit kreditkort stadig er gyldigt på dette tidspunkt.
  • Der betales for eventuelle ekstra ydelser på stedet (medmindre det fremgår af beskrivelsen af ejendommen, at de er inkluderet i prisen). )
 3. Betaling via debiteringsordning
  • Hvis du har en bankkonto i Tyskland eller Østrig, kan du betale med debitering (betalingsservice).
  • For bookinger foretaget mere end 7 uger før afrejse har du mulighed for at vælge, om det fulde beløb skal trækkes med det samme eller kun 20 % som depositum. Hvis du vælger depositum her, vil det resterende beløb blive trukket 6 uger før afrejse.
  • Der betales for eventuelle ekstra ydelser på stedet (medmindre det fremgår af beskrivelsen af ejendommen, at de er inkluderet i prisen).
 4. Betaling via PayPal
  • Hvis du har en PayPal-konto, kan du foretage betalingen via PayPal.
  • For bookinger foretaget mere end 7 uger før afrejse har du mulighed for at vælge, om det fulde beløb skal trækkes med det samme eller kun 20 % som depositum. Hvis du vælger depositum for leje her, modtager du et link kort før det resterende beløb skal betales, som du kan bruge til at indtaste betalingsoplysningerne igen, så det kan blive trukket.
  • Der betales for eventuelle ekstra ydelser på stedet (medmindre det fremgår af beskrivelsen af ejendommen, at de er inkluderet i prisen).

VII. Rejsepapirer

 1. Hvis hele rejsens pris betales til ydelsesleverandøren på feriestedet, sender vi adressen og kontaktdata for indkvarteringen til dig sammen med reservationsbekræftelsen.
 2. Forudsat at hele rejseprisen er betalt til os, sender vi dig de nødvendige dokumenter til din rejse (rejsegavekort med vejbeskrivelse og rejseinformation) efter betaling af hele rejseprisen pr. e-mail og efter anmodning gratis pr. post.

VIII. Rådgivningsservice

Vore medarbejdere på vores kundecenter i Tyskland står selvfølgelig altid til rådighed med råd og vejledning før og under din reservation. Under dit ophold på feriestedet hjælper personalet på feriestedet eller et net af lokale medarbejdere dig gerne.